Zakendoen met het buitenland

Hebt u regelmatig contact met buitenlandse cliënten, collega’s of andere zakenrelaties? En is de voertaal daarbij Engels? Hoe voelt u zich daarbij? Bent u een echte professional in zakelijk Engels, of kunt u wel wat hulp gebruiken?

Zelfverzekerd Engels spreken en schrijven

Ik ga graag samen met u aan de slag om uw zakelijk Engels naar een hoger niveau te tillen. Zodat u zich straks als een vis in het water voelt in de contacten met buitenlandse zakenrelaties. U voert moeiteloos besprekingen en telefoongesprekken in het Engels. E-mails naar buitenlandse cliënten kosten u veel minder tijd. U geeft makkelijk uw mening in een internationaal gezelschap. Onderhandelingen met het buitenland verlopen soepel. Uw ideeën komen goed over bij uw buitenlandse toehoorders.

Taalcoaching in teamverband

U werkt waarschijnlijk niet alleen. Als u uw medewerkers bij de training wilt betrekken zijn ze dan ook meer dan welkom. Goed voor het teamverband, het imago én de professionaliteit van uw afdeling! Zo heb ik trainingen van vier keer twee uur gegeven aan secretaresses, notarieel medewerkers en (kandidaat-)notarissen van verschillende afdelingen van een middelgroot notariskantoor.

Taaltraining op maat

Iedereen is anders. Daarom onderzoeken we samen wat uw wensen en doelen zijn en hoe ik die als startpunt kan gebruiken. Ik geef de training bij u op kantoor of in het bedrijf, één-op-één of in kleine groepen. Online coaching is ook mogelijk. Ideaal in de huidige anderhalvemetersamenleving! Om u een idee te geven van wat er zoal mogelijk is, volgen hier een aantal voorbeelden van onderdelen die in mijn trainingen aan bod kunnen komen:

  • grammatica opfrissen
  • zakelijke telefoongesprekken voeren
  • Engelse standaardmails formuleren
  • veelgebruikte vakterminologie in uw branche inventariseren
  • adviesgesprekken voeren

Ook werk ik graag samen met u aan het uitbreiden van uw woordenschat en verbeteren van uw uitspraak, zodat u actiever kunt deelnemen aan internationale vergaderingen en betere presentaties kunt houden.

Vrijblijvende offerte

Nieuwsgierig geworden? Neem gerust contact met me op over de mogelijkheden. Of vraag direct een vrijblijvende offerte aan. Dat verplicht u tot niets!

Vraag nu een offerte aan