Tolk Engels-Nederlands / Nederlands-Engels nodig?

Ik voer (simultaan)tolkopdrachten uit bij de notaris en tijdens zittingen op het gebied van bijvoorbeeld het familierecht, arbeidsrecht, verbintenissenrecht, intellectueel eigendomsrecht en insolventierecht. Bij twee of meer toehoorders kunt u bij mij een fluisterset met maximaal zes koptelefoons huren.

Tolken voor groepen van maximaal 10 personen

Een fluisterset kan ook handig zijn als u minder dan tien buitenlandse gasten heeft bij een bedrijfsrondleiding, opening, vergadering of symposium. De tolk en de toehoorders kunnen dan verder uit elkaar zitten, staan of lopen. Ook als rondwandelen niet nodig is biedt een fluisterset voordelen. Ik hoef mijn stem niet te verheffen en kan wat meer afstand kiezen. De overige aanwezigen horen alleen de spreker, terwijl degenen die naar de tolk luisteren mij goed kunnen verstaan via hun koptelefoon. Bij langere evenementen wisselen twee tolken elkaar af. Ik schakel dan een collega uit mijn netwerk in.

Tolken voor groepen van meer dan 10 personen

Bij meer dan tien toehoorders en bij congressen tolk ik samen met een collega vanuit een doorzichtige geluiddichte cabine. Cabinetolken horen via een koptelefoon wat er in de zaal wordt gezegd en lossen elkaar elke 20-30 minuten af. Deze vorm van simultaantolken is namelijk uiterst intensief en vergt grote concentratie. Verhuurders van tolkcabines leveren meestal ook technici voor advies en plaatsing. In de cabine werk ik samen met ervaren collega’s die ik ken uit de praktijk.

Algemene voorwaarden

Op alle tolkopdrachten zijn de algemene voorwaarden van het NGTV voor tolkopdrachten van toepassing. Bekijk de voorwaarden.

Offerte

Een goede voorbereiding is het halve werk. Voor elke tolkopdracht stuurt u tijdig zo veel mogelijk informatie toe. Dat kunnen processtukken zijn, pleitnotities, concept-akten, het programma van de rondleiding, de agenda van de vergadering, informatie over de sprekers tijdens het symposium en hun speeches en actuele achtergrondinformatie over de onderwerpen of agendapunten die besproken zullen worden. Op grond daarvan stuur ik u graag vrijblijvend advies en een prijsopgave.

 

Vraag nu een offerte aan